Ontdek Custerssteiger.nl

Welkom bij Custerssteiger.nl, een trotse dochteronderneming van Rolsteiger Service Bergharen en de officiële Custers-dealer voor de hele Benelux. Bij ons draait alles om het leveren van hoogwaardige rolsteigers en uitstekende service die voldoen aan jouw specifieke behoeften.
Wie wij zijn

Wie wij zijn

Wilbert van Custerssteiger.nl.
Bij Custerssteiger.nl delen we een visie: Hoogwaardige rolsteigers toegankelijk maken voor iedereen die op zoek is naar veilige en betrouwbare steigeroplossingen. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft ons een vooraanstaande positie in de regio Bergharen opgeleverd, en we streven ernaar de ultieme partner te zijn voor al jouw rolsteigerbehoeften.

Waarom wij anders zijn

Wat ons onderscheidt, is onze diepgewortelde toewijding aan klanttevredenheid. Ons ervaren team staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste rolsteiger voor jouw project en biedt deskundig advies over het gebruik en onderhoud ervan.
Veiligheid staat voorop

Veiligheid staat voorop

Bij Custerssteiger.nl geloven we sterk in het belang van veiligheid. Onze rolsteigers voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en zijn gecertificeerd volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat de rolsteiger perfect past bij hun behoeften en zorgen voor een veilige werkomgeving.

Laagste prijs garantie Benelux

Gegarandeerd de goedkoopste dealer van Custers steiger voor de gehele Benelux. Vind je ergens anders toch een identiek Custers steiger of steiger onderdeel met een lagere prijs? Dan bieden we jou vanzelfsprekend ook deze laagste prijs. Gegarandeerd!

Niet goed, geld terug!

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze Custers producten! Mocht u echter, ondanks al onze goede zorgen en adviezen ten spijt, toch niet tevreden zijn over onze rolsteigers of overige producten; geen zorgen!. U heeft bij ons 30 dagen de tijd om de producten (ongebruikt) aan ons te retourneren of terug te brengen. Dan krijgt u van ons een nieuw onderdeel geleverd of, indien u dat wenst, krijgt u uw aankoopbedrag terug. Zonder verdere vragen. Vanzelfsprekend.

Custerssteiger.nl

KvK: 09193684 BTW: NL0018.79.181.B73
Adres
Dorpsstraat 2 6617 AD Bergharen
Openingstijden
Maandag t/m Zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.